Bestelinformatie

Bestelling plaatsen voor bars en bonbons

Elke dinsdag en vrijdag worden de bars verstuurd. Wil je dus de bestelling op woensdag-vrijdag binnen hebben, bestel dan voor dinsdag 14.00 uur! Wil je je bestelling in het weekend hebben, bestel dan voor vrijdag 14.00 uur! Heb je speciale verzoeken of een hele grote bestelling, dan is het wel raadzaam even vooraf aan je bestelling contact op te nemen met Ben van de Keto.

Bestelling plaatsen voor Keto taart

Taarten zijn altijd alleen op afhalen of bezorgen mits dat aangevraagd wordt! De verwerkingstijd van een keto taart is wat langer. Zeker omdat het vaak druk is met met taart bestellingen, is het raadzaam om op tijd te zijn met het bestellen van een mooie taart voor speciale gelegenheden! Dit om teleurstellingen te voorkomen. Taarten zijn in principe alleen op afhalen. Bezorgen doe ik in overleg.

  • Binnen 5 km: €4,95
  • Binnen 10 km: €7,95
  • Binnen 15 km: €9,95
  • Binnen 20 km: €11,95
  • Binnen 25 km: €13,95

Bestelling ophalen

Bestellingen kunnen ook opgehaald worden bij Ben van de Keto, Smedenweg 42 te Nieuw-Vennep.
Zodra jouw bestelling klaar is, neem ik contact op en maken wij een afspraak om de items af te halen.
Stuur me gerust een appje of mailtje om de opties te bespreken, ik ben flexibel!


Bestelling betalen

Vooralsnog is het enkel mogelijk om vooraf via iDeal of Paypal te betalen.

 

Allergenen en dieet informatie

Omdat Ben van de Keto vanuit haar eigen keuken werkt is het niet mogelijk om allergenen vrij te werken in verband met mogelijke kruisbesmetting. Mocht je een voedingsmiddel liever niet eten, dan kun je dit altijd aangeven in het opmerkingenveld, dan zal ik hier rekening mee houden. Bij elk product staan de bekende allergenen vermeld.

 

Retourbeleid

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Omdat ik werk met verse producten is het helaas niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. Mocht er écht iets mis zijn gegaan, stuur dan even een mailtje via onze contactpagina en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. 

 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Na het plaatsen van uw bestellingen, nemen wij deze zo snel mogelijk in productie. Daarnaast werken we uitsluitend met verse producten. Dat maakt het annuleren van een bestelling lastig. Bij echte noodzaak kan je ons altijd even via de contactpagina een mailtje sturen en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? 

Na het doen van een bestelling verzend ik deze de eerstvolgende 1 – 4 werkdagen.

Voorbeeld: Heb je op maandag besteld? Dan kan je bestelling vanaf dinsdag, en uiterlijk vrijdag verzonden worden.  

Wanneer je pakket is aangemeld bij de vervoerder ontvang je hiervan een mail met zendingsnummer incl. track & trace link. Meestal heb je je pakket dan de volgende dag in huis. Dit gaat via DHL. 

 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling wordt bezorgd via DHL. Voor de levering van je bestelling heb je verschillende opties. 

  • Brievenbus bezorging
  • Ophalen bij een DHL locatie bij jou in de buurt
  • Of pakket levering bij jou thuis

 

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Bij bestellingen die door de brievenbus passen, zijn de kosten € 3,95.
Bij grotere bestellingen kost een pakket € 4,50 als deze wordt afgeleverd bij een DHL servicepoint of € 5,75 als je het pakket bij jou thuis wil laten bezorgen.

 

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen?

Na het plaatsen van de bestelling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het bereiden van jouw bestelde producten. Dit maakt het wijzigen lastig. Mocht er echt noodzaak zijn, stuur ons dan even een mailtje via de contactpagina en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. 

Ontdek Het Keto Assortiment